Tegelzetter Amstelveen

Met spoed een tegelzetter nodig? Tegelzetter Amstelveen heeft meer dan 10 jaar ervaring in badkamer renovaties en doet ook spoedklussen. Heb je geen tijd of twee linkerhanden en moet er met spoed een badkamer klus gebeuren laat dit dan over aan de professionals van de TZS Bouwgroep.

Geen spoed maar wel op zoek naar een ervaren tegelzetter om je badkamer een nieuwe look te geven maak dan snel een afspraak. De tegelzetters van de TZS Bouwgroep geven graag advies over wat er mogelijk is in jouw badkamer of toiletruimte.

Tegelzetter Amstelveen biedt ook andere diensten aan zoals sloopwerkzaamheden, egaliseren van de vloer, vloerverwarming plaatsen tot afkitten.

De voegkleuren van Tegelzetter Amstelveen

Weet je dat de kleur van de voeg je badkamer een heel andere uitstraling kan geven. Steeds vaker kiezen mensen voor een voeg in een kleur die past bij de tegel.

Dit kan in dezelfde tint maar wil jij een gewaagdere uitstraling kies dan een voeg die opvalt. Zo kan een rustige tegel iets meer pit krijgen door een contrasterende voegkleur.

Voegmortel kan je tegenwoordig in honderden kleuren kopen. Sta open voor een nieuw experiment en laat je informeren over wat de mogelijkheden zijn bij jouw tegel.

Met een andere kleur voeg maak je een compleet andere look van jouw badkamer.

Tegelzetter Amstelveen

Tegelzetter Amstelveen bekent kleur!

Ga je zelf aan de slag? Online kan je ook voegmiddel en bijpassende siliconen kit bestellen. Als je zelf aan de slag gaat zorg dan dat je een kwalitatief goede kleurwaaier hebt.

Bij veel online shops die voegmiddel in kleur verkopen kan je ook een kleurwaaier kopen. Deze kleurwaaier komt dan overeen met de voeg- en kitkleuren die zij aanbieden.

Zo kies je de goede voeg- en kitkleur

Kies eerst op de waaier de kleur van je tegels. Zorg dat je voldoende daglicht hebt zodat de kleur echt overeenkomt. Ga je aan de slag in de badkamer zelf pas dan op met kunstlicht. Door kunstlicht zal je tegel een andere kleur krijgen. Dit geld natuurlijk ook voor de kleurwaaier.

Heb je de kleur van je tegel gevonden zoek dan een kleur die bij de tegel past of bij de rest van het interieur.

Bestel vervolgens de kleur voeg en kit naar keuze en geef zo je badkamer een persoonlijke touch.

Bij twijfel “voeg” glitters toe

Haal nog meer uit je creativiteit en voeg wat glitters toe aan je voegwerk. Heb je een tegelwand in een uitgesproken kleur of juist een rustige kleur maak de je badkamer nog bijzonderder door metalen glitters aan de voegmortel toe te voegen.

Door de glitters in het voegwerk krijgt je badkamer een bijzonder effect. Je kunt glitters kiezen in koper, goud of zilver.

Keuze stress? Vraag de tegelzetters van de TZS Bouwgroep om advies!